Gigi D'Agostino információs oldal
Gigi D'Agostino információs oldal
Üdvözöllek !


>>Kezdőlap<<

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News


  KATTINTS IDE!

 
Gigi D'Agostino
 
Fórumok
 
Élménybeszámolók
Élménybeszámolók : 2006.november 4 - Nachtschicht Deluxe Wien (Bècs, Ausztria)

2006.november 4 - Nachtschicht Deluxe Wien (Bècs, Ausztria)

  2006.11.08. 15:34

Akik ott voltak: Norina, LilDash, Giagia

Kèpek !!!!!!

Kriszti:

Összefoglalva: isteni volt, csodálatos, fantasztikus, felejthetetlen...

Az előzmények: Egész nap Lillel rohangáltunk ide-oda, hogy előkészítsük a dolgokat, fényképezőgépet kölcsönkérni, Giginek ajándékot venni, nekem tartozott egy koma és pont kellett az a pénz, hogy a sofőrt ki tudjam fizetni, stb. Nah, ez a koma csak az indulás előtti órában fizetett, közben Lil elment Nóra elé az állomásra. Épp megyek hazafelé, amikor le kellett szállnia mindenkinek a villamosról a tüntetők miatt. Amint megyek lefelé, rámcsörög Lil, próbálja elmagyarázni, hogy nem tudnak hazajönni, mert nem jár a villamos, a tüntetések miatt-és ebben a pillanatban megláttuk egymást, ugyanabban a megállóban voltunk! huh.gif Szerencse, hogy összefutottunk, mert különben még mindig ott kóborolnának szegények... Próbáltunk hazajutni taxival, nem sikerült, végül is hazametróztunk, majd gyalogoltunk, de akkor már egy órás késésben voltunk, a tervezetthez képest, ezért mindenki elég izgatott volt. Otthon gyorsan összekaptunk magunkat és szaladtunk a sofőrrel találkozni, közben tök idegesek voltunk, hogy időben odaérünk-e, de szerencsére a budai oldalon nem volt semmi gáz.
Az út jó hangulatan telt, természetesen Gigit hallgattunk és végig lollerkedtünk, nagyon könnyen megtaláltuk a diszkót, ott összefutottunk az osztrák fórumosokkal, akik helyet szorítottank nekünk is. A diszkó elég fura, a dj. pult elé bárpultot "álmodtak", ami azt eredményezte, hogy vagy nagyon messziről nézzük a dj-t szemből, vagy nagyon közelről, de akkor csak oldalra tudunk állni. Mi az utóbbi megoldást választottuk.

Elég jó zenék mentek, jó hangulat volt, majd éjfélkor kijött Gigi. 3 órát játszott, de az végig felejthetetlen hangulatban telt, eszméletlen jó zenék mentek, Ő végig hülyéskedett, táncolt és lelkesített minket, éppen az ellentéte volt minden a graz-i livenak, nagyon profi műsor csinált, az emberek gyakorlatilag extázisban voltak, velünk együtt. Mindent játszott, régit, újat, meg egy pár ismeretlen zenét is , de az egész nagyon jól felépített műsor volt, az egyik legjobb, amit valaha hallotam Tőle.
A személyes benyomásaink... hát nem nagyon láttuk őt, csak oldalról, ráadásul néha egy testőr pont odaállt elé, olyankor meg éppen semmi sem látszott, úgyhogy használható fotó bennt nem nagyon készült.

A buli közben Nórának megint megigérte az egyik koma, hogy bevisz minket hátul, de az megint nem jött össze. Akkor némi várakozás után megbeszéltük, hogy Nóra ott marad a hátsó ajtónál, Lil és én meg kimegyünk a garázshoz, hátha már ott van. A buli közben ugyan Martina azt mondta, hogy ebben a diszkóban nincs garázs, meg hátsó kijárat, de Lili mint egy vadászkutya, azonnal odatalált a garázshoz. "Szokás szerint" már éppen elindultak, de Lili odavetődött és akkor megálltak.

Folyt. köv. Lili és Nóra előadásában... grin.gif
 
Nòra:
..akkor én átveszem a stafétabotot tongue.gif

Annyit hozzátennék a buli részhez a saját szemszögemből, hogy igen, a dj pulthoz vezető lépcsősor mellett álltunk kb 2 méterre Gigitől, de ő magasabban volt. Kezdetben egy mogorva testőr állt a lépcső aljánál és nem engedett feljebb, de mikor az elment és jött egy másik, egészen a lépcső tetejére felpofátlankodtam, és onnan sikerült pár tök jó kép. Gigi megint lelkesen köszöntött amikor kijött a Dj pulthoz, kapott egy nagy cuppanóst a pofijára, ő meg tartotta az arcát tongue.gif A buliról magáról Krisztiénél jobb leírás nem kell, ezt a részt át is ugrom.
A múltkori fotós srác is ott volt, összehaverkodtam vele meg a másik sráccal és megígérték hogy mehetünk velük a live után. éjféltől 3-ig tartott a live, Gigi lejött, azonnal hozzánk..én voltam hozzá legközelebb, odajött, átkarolta a derekamat, puszi, aztán Timit meg Krisztit is megpuszilta, de a keze még a derekamon volt meg simogatott...hát néztem nagyokat de nem ellenkeztem biggrin.gif
Csakhogy történt egy kis baki. A Franco akivel összespanoltam, kézenfogott és húzott maga után hogy menjünk az öltözőbe, csakhogy a már megismert mogorva testőr elvágott nekik meg menniük kellett. Megálltunk az ajtó előtt és vártunk, közben a legszeb mosolyomat elővéve győzködtem a testőrt hogy engedjen be, de nem... Én bíztam Franco-ban hogy kijön értünk, de Timi és Kriszti kimentek hogy megkeresik az állítólag nem létező hátsó kijáratot, és ha bármelyik fronton megjelenik Gigi, egymásra csörgünk. Én az osztrákokkal vártam, aztán kijött a koma akinek szóltam hogy szóljon Giginek, erre az közölte, hogy Gigi épp most ment el. Na én mint az őrült átvágtam a diszkón, egy szál kis felsőben ki az utcára, elmentem bal felé mert úgy tűnt hogy arra van a hátsó kijárat. Aztán láttam elmenni egy ezüst mikrobuszt, abban a pillanatban lemondtam az egészről, hívtam Timiéket hogy merre vannak, Timi meg mondta hogy jöjjek jobbra a diszkótól mert ott van Gigi biggrin.gif Szakadt az eső, volt -2 fok, rohantam arra amerre Timi mondta, és wááááááá tényleg ott volt Gigi, már messziről ordított nekem hogy öltözzek már fel biggrin.gif Odaértem és szinte az volt az első, hogy nyújtotta a pulcsiját, hogy vegyem fel, meg ne fázzak biggrin.gif Gigi benn ült a kocsiban, rám néz és ilyet szólt: ITT VAN GIGI! -így magyarul! aztán meg hogy Itt van Nóra! Nagyon édes volt biggrin.gif Odaadtam neki én is a bort, ő meg ott röhögött, hogy alkoholistának nézzük? Mert Kriszti is pálinkát adott neki biggrin.gif Aztán dedikálta a közös fotóinkat, meg a CD-imet, csak egy csomót szarakodott vele mert el voltak ázva és nem fogott a toll, erre beszólt, hogy PORCA PUTTANA! Én meg rászóltam, hogy Gigiii hogy beszélsz?? Mondta hogy: "Bocsánat... Lehet, hogy én vulgáris vagyok egy kicsit, de a zeném az nem" biggrin.gif Aztán dedikálta a CD-imet. Hirtelen a Disco Tanz, a Lab2 és a Some Experiments, kérdezte hogy ezek mind az én CD-im? Mondom persze! Kérdezte, hogy hány CD-m van, mondtam hogy kb. 30, kevés. Erre Gí: Az igen! Közbe mondta hogy mondjak valamit magyarul, mondtam neki, hogy "Gigi, szeretlek!" Erre ő: ez biztos valami csúnyát jelent!! Erre Timi beszólt hogy azt jelenti, hogy ti amo (szerelem).. én meg mondtam hogy azt hogy ti voglio bene (szeretet)
Aztán mondta, hogy a Ti amo túl erős lenne, szeressük egymást és kész. Aztán lebetűztette velem a szeretlek szót, és beleírta a Some Experiments-be, hogy NÓRA SZERETLEK! A másik kettőbe azt írta, hogy köszönöm ezeket a pillanatokat, Nóra"
Jajj meg olllyan édes volt, amikor magyarul beszéltünk egymással, akkor Gigi mindig ismételte amiket beszéltünk, és egész jó magyar kiejtése van! Aztán dedikálta a fotóinkat, Timi lebetűzte neki nevét, Gigi meg úgy értette, hogy "Tímeo" és kérdezte, hogy te fiú vagy vagy mi? Aztán elmagyaráztuk neki, hogy A van a végén nem O. biggrin.gif
Az én fotómra (amin Gigi leguggolt hogy ő is kicsi legyen, azt írta: A pici Gigi és a nagy Nóra biggrin.gif Édes... Amúgy szakadt az eső és szarrá áztunk volna ahogy ott álltunk a kocsi előtt, de a Franco odajött és felénk tartotta az esernyőjét biggrin.gif Megkértem Gigit, hogy jöjjön ki és csináljunk pár fotót. Kijött és mondta hogy menjünk fedett helyre, nehogy elázzunk, és beszaladtunk a garázsba. Ott csináltunk jónéhány képet (Gigi a végén meg is jegyezte, hogy csak egy fotóról volt szó, nem??) ... Olyanokat csináltunk, hogy 2 csaj állt be egyszerre (Timi-én, Kriszti-Timi, Én-Kriszti) 2 oldalról nyomtunk 1-1 puszit Gigi arcára biggrin.gif Baromi jól sikerültek a képek, remélem, Kriszti hamarosan feltölti (1-2 nap) Meg hogy emlegettük ott, hogy "puszi" Gigi kérdezte tőlem, hogy mit jelenz a puszi, baci? mondom jaja, erre ő mondta hogy csak azért, mert a pussy szó mást is jelent ám... Mondtam neki, hogy de az angol, amúgy meg rossz vagy tongue.gif Annyit nevetett meg bohóckodott... Mikor adtuk neki a puszit, azt mondta hogy az egész életet el tudná így viselni biggrin.gif Abszolút nem ellenkezett a sok puszi ellen... Háááát nagyhirtelen ennyi jut eszembe a beszélgetésünkből, annyi minden történt, annyit beszélgettünk, hogy nem ugrik be minden. Ja meg mondtam neki, hogy holnap indulok vissza Olaszba, kérdezte, hogy merre lakok.. Mondtam h Szardínia.
A live után megint felhívott Gigi. Nagyjából leírom biggrin.gif
N: Igen tessék?
G: EEEEH?
N: Oh...Gigi. Ciao!
G:Miért mondod nekem mindig azt, hogy "IGGTESS" mikor felveszed a telefont??
N: Mert rejtett számmal hívsz és nem tudom, hogy ki vagy.. amúgy azt jelenti, hogy "pronto"
G: AAAH. Nóra merre vagytok?
N:Úton hazafelé.
G: Budapestre?
N:Igen igen. Miért?
G: És mivel vagytok?
N: Kocsival, miért?
G: Csak mert ha gyalog vagytok, szívesen elviszlek titeket...
N: GYALOG?? Budapestről Bécsbe? Vccelsz??
G: Neem úgy.. hanem ha például vonattal mentetek, akkor kivinnélek az állomásra.. de ha kocsival vagytok...
N: Aranyos vagy, de már úton vagyunk...
G: És ki vezet?
N: Van egy fizetett sofőrünk.
G:És a kocsi kié?
N: A sofőré..
G: AAAAAAAAAAAH. Ok Nóra, akkor jó utat és vigyázzatok magatokra.. Köszönöm, hogy találkozhattunk.
N: Én köszönöm... nektek is jó utat!
G: Puszi, szia!
Mindezt angol-olasz keverèknyelven... Nos, ha kihagytam valamit, majd ìrom utòlag...
 
Lil:
jaj, nagyon jó volt! Előtte Andy Garcia volt benn, aztán kihasználtam az alkalmat, miért ne, tőle is kértem autogramot.össze is spanoltunk, a végén a hajammal babrált, mikor váltotta vissza Gigit smile.gif Aztán jött Gigi... üdvözölt engem és Nórit. Aztán játszott. De nagyon jó volt a hangulat, annyit hülyéskedett és táncolt smile.gif elemében volt. Megfogtam az én kezemet és Nóriét, aztán azzal viccelődött, hogy mi mennyire megszorítottuk. tongue.gif A végén kirohantam Giagiaval a hátsó ajtóhoz, Nórika makacsul benn maradt. Na basszki! Elsőként odarohant a kocsihoz, mint Forrest Gump, aztán leállt. Lehúzta az ablakot és Giagfiaval dumáltunk vele, miközben ottkinn zuhogott az eső (be is lázasodtam mára). Elmeséltük neki, hogy úgy kellett átverekedni magunkat a tüntesésen. Szegényke csak úgy pillangózott. Aztán hallotta, mikor Nórival beszéltem telefonon és elkezdte mondani utánam, hogy "balra" "disco-ból" "itt van". biggrin.gif aláírta a fotókat, Nórinak a CDket. Alig tudta kimondani a nevem... biggrin.gif Meg mondtuk neki, hogy "szeretlek" meg "szeretünk" amikre azt hitte, hogy csúnya szavak. Aztán elmondtuk, hogy hát szeretjük. Erre ő:
-Igen, mi szeretjük egymást smile.gif Meg kértük, hogy álljon be velünk képhez, hozzátettem, hogy csak ha lehetséges. Erre felteszi a szemüvegét, és határozottan kijelent, hogy már hogyne lenne lehetséges, és kiszállt hozzánk az esőbe. Azért a disco egyik fedett részéhez mentünk, megvoltak a kéepk is. Ja, meg közben, brutális hangon elkezdni nekem üvölteni kétszer is, hogy "LIL!!" rofl1.gif
Aztán Giagiaval beszéltek, hogy Gigi miért mondogatja a rádióban, hogy "Ohgiagia.." és ezután rám tért, hogy én miért vagyok Lil. Mondom, azért, mert little, mi8nt kicsi. Erre elkezdi:
-Ja akkor jó. De ugye azt tudod, hogy nálunk a Dash az egy mosópormárka? mondom, ja, sajnos utólag rájöttem. És hozzátettem, hogy Jippo ezt csinálta meg avatarban. Aztán mikor készültek a képek a puszikról ilyet szól:
-De jó lenne így az élet! És nemtom miért, volt egy olyan pillanat, hogy tök' örültem, és spontán a nyakába ugrottam heves grazie-k közepette. smile.gif A végén még mindenkit átölelt, és mondtam neki, hogy ne haragudjon rám. Kérdezi meglepetten:
-Miért haragudnék rád? Mondom, mert olyan erőszakos vagyok. Erre ő:
-Miért lennél erőszakos. Aztán mondtam, hogy azért mert futottam a kocsi után, mert soroltam a többi allürt. Erre ő, kedvesen:
-Jaj, dehogy! Nincsen semmi gond... Egyem a szívét!
Aztán összehaverkodtunk a segégjével, Franco-val is aki a kocsinál az ernyőt tartotta nekünk (és ezt egy puszival is megköszöntem neki). Nagyon jófej. Mindenkitől elköszöntünk...
A végén még írtam neki smst a műtétemmel kapcsolatban, aztán sok sikert kívánt. De aranyos, annyira boldog vagyok, hogy kiérdemelhettem a szeretetét.... cray.gif

 

Visszatérjünk? Digimonweb!!!! A digimonok rád várnak, ha akarod! Szerkesztõtárs kerestetik! Barmilyen téma érdekel!!!    *****    &#9830;&#9830; CSAK EGY ÚJABB W A T T P A D TÖRTÉNET &#9830;&#9830; CSAK EGY ÚJABB WATTPAD TÖRTÉNET &#9830;&#9830; CSAK EGY ÚJABB WATTPAD TÖRTÉNET &#9830;&#983    *****    Tehervonat: 3:20 Hobo    *****    Kérlek szavazz az egyesületünk pályázatára. Köszönjük. EKE tagjai. Védd a méhet edd a mézet!    *****    Vár a csillagjövõ asztrológia portál, sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány, letöltések és megrendelések sokasága!!!!    *****    Én kicsi pónim: Varázslatos barátság | Az utolsó évad! | Én kicsi pónim: Varázslatos barátság | Az utolsó évad!    *****    Kérlek add szervezetünknek az adód 1%-át. Köszönjük. Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület Pécs    *****    Születési horoszkóp, megrendelése esetén, ajándék elõrejelzés és ingyenes konzultáció. Keress meg, szeretettel várlak!!    *****    Közeledik a HÚSVÉT, ajándékozd meg barátaid, szeretteid, születési horoszkóppal,biotérképpel,párkapcsolati elemzéssel!!!    *****    *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉ    *****    Március 30-ig várunk bármilyen tavasszal, húsvéttal kapcsolatos SAJÁT fotót vagy SAJÁT szerkesztett képet. Mire vársz?:)    *****    LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.