Gigi D'Agostino információs oldal
Gigi D'Agostino információs oldal
Üdvözöllek !


>>Kezdőlap<<

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News


  KATTINTS IDE!

 
Gigi D'Agostino
 
Fórumok
 
Friss Hirek

 Il Cammino di Gigi D'Agostino - műsorváltozás! A megszokott hétfő-szombat 18 óra helyett március 5-től Gigi programja ezentúl minden hétköznap és szombaton (ebben nincs változás) 14 órától lesz hallható az m2o olasz kereskedelmi rádióadón.

 Lento Violento - A január 12-ét sok rajongó várta- de hiába. A lemez nem jelent meg, és semmiféle hivatalos megerősítést nem kaptunk. Az első után jött a második, majd a harmadik hasraütésszerűen kilőtt dátum az online lemezboltoktól, de persze amikor világossá vált, hogy kiadásról szó sincs, csak tologatták a dátumot... Az Il Cammino adásait hallgatóknak azonban feltűnt néhány régi-új szám, ami szintén egy új megjelenést sejtet, és pár napja végre-valahára kaptunk egy viszonylag biztosnak tűnő bejelentést Gigitől: Március 18-án Milánóban egy hatalmas lemezbemutató live készül, aminek a címe Lento Violento... Nos, március 18-án lehullik a lepel erről a titokzatos lemezről, amit a rajongók 2005 nyara óta várnak...

 Lento Violento Compilation - Januàr 12-èn megjelenik? Hivatalosan mèg nincs megerosìtve, de nèhàny online CD shop-nàl màr megrendelheto a dupla cd-s lemez, ami arra enged kovetkeztetni, hogy nem false infòròl van szò! Nèhàny napos kèsès elofordulhat. Kìvàncsian vàrjuk! Kattints ide, ha meg szeretnèd nèzni a borìtòt!

Vàltozàsok - Hivatalosan nem megerosìtett, de biztos forràsbòl tudom, hogy nagy vàlzotàsok kovetkeznek a NoiseMaker èletèben. Gigi otthagyja a Media Records kiadòt, ès helyette az Universal Music-cal dolgozik ezentùl. A kozeljovoben nagyon sok compilation-t adnak majd ki, illetve *lehetsèges*hogy a règebbi albumok ismèt ki lesznek adva. Egyenlore a rèszleteket mèg homàly fedi, de hamarosan mindenre fèny derul...

 Mi van mostanában Gigivel? -Sokan teszik fel nekem ezt a kérdést mostanában. Miért nincs új lemez? Miért nincs új kiadvány? Mikor jön Magyarországra? Hogy sorban megválaszoljam a kérdéseket: Gigi egy nagyon kemény és fárasztó nyarat tudhat maga mögött. Mégsem megérdemelt pihenését tölti, hanem újabb dalokon dolgozik a studióban, ennek eredményét minden este hallhatjuk a Cammino-ban. Emellett mindenfelé turnézik, Olaszországban, Ausztriában főleg, ennek megfelelően sokat is utazik. De amint beköszönt a tél, és csökken a "buliszezon", minden bizonnyal több ideje lesz egy album/compilation összedobására egy hideg téli estén a studio kandallója előtt ;)
Rengetegen kérdezik, hogy várható-e Gigi Magyarországra. IGEN, várható... Dolgozom az ügyön, de hivatalos információkat még nem mondhatok. Ha sikerül a dolog, akkor *márciusra* lehet készülődni egy magyar földön tartott bulira ;)

 A kovetkezo az utolsò live Riminiben ezen a nyàron - Hàt igen..mintha mèg csak most kezdodott volna, ès màris vège... Augusztus 26-àn lesz az idei nyàr legutolsò live-ja Riminiben, az Altromondoban. Mèg a fennakadàsok ellenère is fantasztikus live-ok voltak idèn is, ès minden bizonnyal jovore is talàlkozhatunk itt Gigivel, mint rezidens. Ebben az èvben sajnos elmaradtak a kozos forumtalàlkozòk, de jovore mindenkèpp megszervezzuk a magyar csapattal az utazàst Riminibe. Màr alig vàrom...

 Gigi D'Agostino @ Out Of Mind Summer Live - Az M2O nagysikeru ràdiomusora, az Out of Mind nyàri kulonkiadàsaiban nagy szerepet kapott Gigi. A kètòràs live set elso rèszèben, minden nap  17 órától 18 óráig Provenzano Dj feat. Edward mixeit hallhatjuk,18 órától 19 óráig egy meghívott vendég szettjèt. Ezek kozott szerepel gyakran Gigi. Itt az idobeosztàs, hàlàs koszonet èrte Peter-B -nek:

 Augusztus 01 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 02 - Provenzano Dj feat. Edward + Danijay
Augusztus 03 - Provenzano Dj feat. Edward + Roberto Molinaro
Augusztus 04 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 05 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 06 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino

Augusztus 07 - Provenzano Dj feat. Edward + Dj Lhasa
Augusztus 08 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 09 - Provenzano Dj feat. Edward + Promise Land
Augusztus 10 - Provenzano Dj feat. Edward + Roberto Molinaro
Augusztus 11 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 12 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 13 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino

Augusztus 14 - Provenzano Dj feat. Edward + Dj Lhasa
Augusztus 15 - Provenzano Dj feat. Edward + Danijay
Augusztus 16 - Provenzano Dj feat. Edward + Promise Land
Augusztus 17 - Provenzano Dj feat. Edward + Roberto Molinaro
Augusztus 18 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 19 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino
Augusztus 20 - Provenzano Dj feat. Edward + Gigi D'Agostino

Erre az idore a Cammino adàsai szunetelnek !

 Problèmàk voltak az Altromondo-s bulikkal - Jùlius 11-èn este nagy örömmel fordultunk  be az Altromondo diszkò elè. Az öröm hamarosan elszàllt, mivel egy nagy papìr volt kiragasztva a bejàrat fölè: a ma esti Gigi live elmarad, helyette Luca Noise jàtszik. A stafftòl hamarosan azt is megtudtunk, hogy Giginek nèzeteltèrèse volt a tulajjal, ezèrt töröltèk az összes liveot. (Zàròjelben megjegyzem, csöppet ideges lettem, hogy hiàba utaztam 1300 km-t.....ìrtam is Giginek egy smst, ès 10 percen belül jött a vàlasz, hogy mennyire sajnàlja) Màsnap viszont kiderült, hogy felülemelkedtek a sèrelmeken ès az összes tovàbbi live meg lesz tartva, sot, nèhàny kiegèszito live-val is megtoldottàk a kinàlatot. Csak èn lehettem ilyen peches.... Na mindegy, aki megy,menjen nyugodtan, nem marad el több live. Szeretnèk ajànlani egy szàllodàt azoknak, akik a jövöben mennek: a neve HOTEL CARUSO, Rimini Marebello nevü kerületèben talàlhatò,( Via Siracusa 9) szèp, ùj hotel, 3 fő esetèn csupàn 20€ fejenkènt, ami a reggelit is tartalmazza. Aki időben szòl, a hotel tulajdonosàtòl ingyenjegyeket kaphat az Altromondoba ! A szàlloda csupàn 50 mèterre van a partttòlm ès az Altromondo is jòl megközelìthetö onnan. Jò szòrakozàst mindenkinek, aki megy !

 Kezdődik az idei Altromondo-s nyári szezon - Június 21-én hivatalosan is beköszöntött a nyár, ami bizony azt jelenti, hogy hamarosan kezdetét veszi az Altromondo nyár is ! Az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a rendezványsorozat, melynek keretén belül Gigi egész nyáron Riminiben, az Altromondo diszkóban játszik majd. Az idei szezon június 24-én kezdődik, és augusztus 22-én ér majd véget. Gigi június 24-től minden szombaton, július 11-től pedig minden kedden is az Altromondoban nyomatja majd a jobbnál jobb zenéket (kivéve augusztus 15-ét, keddet, amikor Gigi Calabriában lesz). Legyetek ott minél többen, felejthetetlen élmény ! Részletek a "Rimini 2006" menüpont alatt !

 Készül a Laboratorio 4- A 2006.május 25-ei Camminoban Gigi hivatalosan is bejelentette, hogy a NoiseMaker compilation-sorozat, a Laboratorio 4. eleme is kiadásban van. A CD valószinűleg július folyamán jelenik meg. A tracklista egyenlőre nem ismert, de nem kell már sokat várni rá...

  Megjelent itthon a Some Experiments - ma, április 24-én a Record Express kiadó megjelentette a Some Experiments-t. A CD ára online rendelés esetén 4319 forint.

 NoiseMaker HARD - Egy újabb stílus Gigi kelléktárában ! A nevében is benne van - HARD STYLE ! A korábban Molinaroval már kpróbált stílust most Mondello-val viszi tovább ebben a projectben. Ennek első remeke a Tecno Uonz Gigi&Mondello féle változata. Kíváncsian várjuk a folytatást !

 Gigi az All Around The World Records-nál ! - Az angliai All Around The World Records nevű lemezkiadó cég katalógusába vette Gigi-t, júniusban jelenik majd meg a L'Amour Toujours, majd egy duplalemezes compilation CD Gigi utóbbi 10 évének munksságából. Hogy ez nekünk miért jó ? Mert szélesedik Gigi európai piaca; ráadásul a magyarok általában az angolokat majmolják zeneileg - az angol toplista a menő itthon, ugyanazokat a lemezeket adják ki ÁLTALÁBAN, mint az angolok. Ha Angliában befut Gigi (amire nagyon jó esély van), akkor talán Magyarország is igazodik ehhez, és kiadják majd Gigi minden lemezét, beleértve a compilation-öket, meg mindent. Szóval szép remények elé nézünk...

 Gigi megviccelte a rajongókat - Gigi tegnapi április 1-ei poénja kissé durvábbra sikeredett a kelleténél. Nyilvánosan bejelentette, hogy visszavonul, a Cammino-t megszüntetik, törölték az összes turnéját, nem lesz több lemez, bezárják a fórumot. Ez minden rajongó rémálma! Persze először mindenki csak nevetett rajta, de Gigi bejelentette, hogy bizony ezt nem viccnek szánta, és semmi nevetni való nincs ezen. Ekkor döbbent csak meg igazán mindenki ! A fórumon eluralkodott a káosz, mindenki teljesen le volt döbbenve, több ezer ember sírt szerte a világon, akiknek csalódást okozott... Aztán később persze kiderült, hogy az egész csak egy nagyon durva átverés volt... Biztosan mindenkinek nagy kő esett le a szívéről. De hiszen Gigi már többször mondta: amíg él, zenél...és nincs az az isten, ami kényszeríthetné rá, hogy abbahagyja.

 A Some Experiments Magyarországon - Ma jött az infó (márc. 20), hogy egy hónapon belül Magyarországon is kapható lesz a lemez ! A lemezt a Record Expressnél lehet majd megvásárolni.

 Megjelent a Some Experiments - A tervezettnél néhány nappal korábban (de az eredeti időpontnál 2 nappal később) végre megjelent a CD.

 Néhány napot késik a Some Experiments - Az új CD néhány nap késéssel kerül forgalomba. A késés okát egyenlőre nem tudjuk, de nem is lényeges. Egyes források szerint 21-én, kedden jelenik meg. Türelmetlenül várjuk...

 Some Experiments - Gigi új CD-je március 17-től kapható Olaszországban, de természetesen online is meg lehet rendelni. Arról sajnos nincs információnk, hogy Magyarországon kapható lesz-e a lemez, de reméljük, hogy Gigi magyarországi kiadója nem hagy ki egy ilyen remek CD-t. Addig is néhány online áruház cime:

http://www.americandisco.net/ , http://www.numero7.com

 Il Cammino di Gigi D'Agostino - Gigi nagy sikerű rádióműsora február 20-tól minden hétköznap és szombaton 18:00-19:00-ig az olasz m2o rádióadón. Hallgasd online ! http://www.m2o.it (egy kis segitség azoknak, akik nem beszélnek olaszul: a kezdőlapon az ascolta la radio feliratra kell kattintani)

 I wonder why - Gigi várva várt maxi CD-je egy nappal Gigi születésnapja előtt - december 16-án- jelent meg. A lemez tartalmazza az I wonder why c. szám három verzióját, valamint a Semplicemente és a Pensando c. számokat.

 Disco Tanz - A legújabb NoiseMaker compilation december 3-án jelent meg. A duplalemezes válogatás 30 nagyszerű dalt tartalmaz, ami 90%-ban Gigi saját munkája. A lemez csak Olaszországban kapható.

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?