Gigi D'Agostino információs oldal
Gigi D'Agostino információs oldal
Üdvözöllek !


>>Kezdőlap<<

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News


  KATTINTS IDE!

 
Gigi D'Agostino
 
Fórumok
 
Élménybeszámolók
Élménybeszámolók : 2006.április 30, Bressanone (Bolzano) - Olaszország

2006.április 30, Bressanone (Bolzano) - Olaszország

Norina  2006.05.02. 18:40

Akik ott voltak: Giagia, Karson, Norina

FOTÓK ITT !!

Na akkor....élménybeszámoló álá Norina...

Huh...hol is kezdjem !!?? Micsoda este volt, micsoda este...
Kezdem talán az elején.
Krisztivel teljesen kétségbe voltunk esve, hogy hol lehet Peti (hozzáteszem, még most is kétségbe vagyunk esve !!) ..egyrészt, hogy hol a francban van és nincs-e valami baj...másrészt, hogy ha ketten megyünk, lefújjuk a live-ot, mert túl sok lesz az egy főre eső benzinköltség. Én előzőleg már minden embert körbekérdeztem, aki szóba jöhetett - Karesszal -  ld. Karson, igy most prezentálom nektek, régi jó haverom és szintén Gigi fan - beszéltem előző nap, és hát bizonytalan nemet mondott, ezért vasárnap reggel, indulás előtt 2 órával felhívtam, hogy nem-e jönne velünk. Szegényt akkor keltettem fel a telefonnal (még egyszer BOCSI  :D )...akkor még nem volt valami kommunikációképes állapotban, mondtam neki hogy hívjon ha felébredt. (hehe, elég elképzelni, mi lenne, ha engem hívnának el hajnali fél 11-kor a legszebb álmomból és nekemszegeznék a kérdést, hogy kapd össze magad és 2 óra múlva indulunk Olaszba :D Na jó, ha Gigiről van szó, bármikor...)... 10 perc múlva hívott, hogy
jön :D

1 órakor találkoztunk a Corvin mozinál Kriszti, Karesz, én, és Kriszti bátyja, Robi, akinek külön köszönet jár, amiért elvitte ezt a három bolond emberkét a világ végére Gigi miatt, akit nem is szeret :D

A nagy találkozások után még beugrottunk egy net caféba kinyomtatni az útvonalterveket, és elindultunk ...

Nagyon kényelmesen utaztunk egy tágas Skoda Octaviával, szuperül elfértünk, nagyokat ökörködtünk és röhögtünk, zenét hallgattunk, meg minden jó. Annyi lollerséget elsütöttünk, hogy komolyan sajnálom, hogy nem írtam fel őket - most speciel egy sem jut eszembe.

Szóval, nagyon hamar eltelt az a 8 óra, gyönyörű tájakon mentünk keresztül, élveztük az utat. Persze a vége felé ránktört az a bizonyos izgalom, amit az ember a live-ok előtt érez - az a semmivel össze nem hasonlítható, boldogsággal vegyülő izgattottság...bármikor szívesen éreznék ilyet...

kb. 9 óra körül értünk Bressanone-ba. Az első benzinkútnál meg is álltunk, Kriszti és én báli ruhát öltöttünk, sminkeltünk, és irány a party !!!
Persze a fiúk meg ott ugrattak minket, hogy mit csináltunk ennyi ideig, mert nem látnak változást..na ja :P Kit érdekel, az a lényeg, hogy MI szépnek éreztük magunkat (nálam ez ritka szó :P)

A város gyönyörű helyen van, az Alpok között, csaj az volt a baj, hogy én nem  2 meg 5 fokra számítottam és nem vittem kabátot..ha most nem leszek beteg akkor soha !!

Fél 10 körül elindultunk megkeresni a diszkót, ami nem volt egy könnyű feladat. Végigmentünk a városon, de a Discoteca MAX-ot nem találtuk, Visszamentünk egy bárba, ahol megkérdeztük a pultost, azt mondta hogy egyenesen kifelé a városból aztán balra...
ok, az előbb is azt csináltuk és semmi...
Elindultunk megint. Láttunk egy Luna Parkot, gondoltuk csak akad ott egy-két olyan fiatal, aki tudja...
Robi meg ott hülyéskedett, hogy a végén kiderül, hogy a Luna Park a diszkó és Gigi a körhintánál játszik...:lol:
Megkérdeztünk egy csajt.
Kriszti: Merre van a Disco MAX ?
Csaj: itt !
Kriszti: Hooool ?
Csaj: Hát itt !!
Kriszti: IIIITT ????
Csaj: Nem ITT, a Luna Park mögött :P
És tényleg ott volt ! Szépen laparkoltunk és elindultunk felfedezőútra a diszkó körül. Kb háromnegyed órát vártunk nyitásig, 11-kor találkoztunk a Familyvel a bejáratnál. Ott voltak az olaszok, németek, osztrákok, nagyon aranyosak voltak, körbecsókoltak minket, mikor mondtunk, hogy kik vagyunk :)
Volt egy kis fennakadás a bejáratnál mert elkérték a személyinket, azok meg a kocsiban voltak, de végül bejutottunk, és ez a lényeg :P Azonnal szedtünk össze pár Flyert, és irány be a diszkóba. Úgy voltunk vele, hogy Gigi majd csak olyan 1 óra körül kezd, mondta Kriszti, hogy igyunk meg valamit. Ebben a pillanatban odanéztem a DJ pulthoz, és leesett az állam egy nagy ordítás kíséretében: GIGIIIIIII !!!!!!!!!!!!!
Kriszti: WÁÁÁÁÁÁ NEM ISZUNK SEMMIT !!!! - és rohantunk a pulthoz :D
A pult előtt volt egy emelvény, ahova fel lehetett menni, szuper jó helyet fogtunk ki magunknak: Gigi 2 méterre volt tőlünk, jó láttuk őt, és ő is jól látott minket. Az egész Family ott tombolt az emelvényen :P Voltunk vagy 30-an ott ! De a diszkó is dugig volt.
Az az összetartás és hatalmas szeretet, amit a Family tagok közt éreztem, leírhatatlan !Egészen más így, együtt bulizni Velük, mint pl. Ausztriában vagy Szlovéniában vagy akárhol, ahol nincsenek ott...
így sokkal nagyobb az érzelmi hatás...ELMONDHATATLAN....

Gigi is nagyon jól nézett ám ki :P Főleg az új haja ! Na azon betegre röhögtem magam :lol: kb 3 cm hosszú, sötétbarna, és hátul van egy iciripiciri copfja, ami kilóg a kalap alól....EXTRA ÉDES....+ egy naaaagy paiesz vagy mi az :D Nekem valahogy a kopasz style jobban bejön, de így is dögös volt...
Az az elöl fűzős fehér kalap volt rajta, nagyon aranyos volt.

Na és most jön a lényeg :P Előzmények: Norina, mióta Pesten beszállt a kocsiba, egyfolytában vigyorgott, mint egy fakutya.
Következmény: Gigi egyfolytában visszavigyorgott rá :D

Bizony :rolleyes: Először azt hittem, nem rám VIGYOROG ennyire (nem mosolygott, VIGYORGOTT) Sokáig ment ez így, de bizonytalan voltam benne, hogy tényleg én vagyok-e becses mosolyának tárgya, hisz ott volt az első sorban a Fekete Párduc, és rázta a nagy nagy cicijét....
Aztán megbizonyosodtam róla, hogy a vigyoromat többre értékeli mint a nagy cicit :P Mikor rámvigyorgott, felhúztam a szemöldökömet, ő meg vigyorgott tovább és ő is felhúzta a szemöldökét. Nahát, ez tényleg velem szezgetett !!!
Az is jó volt, mikor Karesz felemelt, Gigi meg nevetett :P

Szóval a hangulat adott volt...a Zene...HÚÚÚÚÚÚ....Felemelő...Isteni...Fenomenális...
Volt sok szám a Some Experimentsről, és a mostani Cammino-kból, voltak a régi nagy klasszikusok is, de volt RENGETEG új szám is........
Volt nagyon sok megható pillanat..pl. mikor a L'Amour Toujours közben a Family összeölelkezve táncolt...Gigi sugárzott a boldogságtól, ahogy ránk nézett..........de ő is hasonló érzelmeket kapott tőlünk. Néha elsírtam magam a boldogságtól...és egyszer Gigi is ! Egy csodálatosan szép lassú számot játszott, és annyira átélte, hogy kicsordult a könnye...Hát, nekem is....
Időnként összenéztünk, vigyorogtunk...
Összeölelkeztünk a többiekkel, és csodálatos volt így táncolni... (Külön köszönet Alejandronak)
Kareszon is látszott, hogy alig hiszi el, hogy itt van...

Nagyon hangulatosan, gyertyákkal volt megvilágítva a DJ pult, így egyszerre volt a hangulat hihetetlenül romantikus és észveszejtően vérpezsdítő..
Az idő csak telt, mi pedig táncoltunk önkívületben..néha Gigivel összevigyorogtunk...És mikor ránéztünk az órára már fél 3 volt !

Volt egy olyan kis közjáték, hogy Gigi kapott egy cetlit a stafftól, amit fel kellett olvasnia: egy valamilyen rendszámú kocsival álljanak odébb. Csak hát mindenkii ordított, és nem lehetett hallani. Én is ott piszegtem  mögöttem álló komának, aki torka szakadrából üvöltött, Gigi megint rám vigyorgott (hehe) és  nevetve kiabált hogy "OOOOH SILENZIO !!!" na akkor elhallgattak és Gigi még egyszer felolvasta a cetlin találtakat :O aztán folytatódott a buli B)

Gigi kb. 3-ig játszott, a Welcome to Paradise volt az utolsó szám, aztán átadta a terepet egy másik Dj-nek - elfújta a gyertyákat és összepakolt. Az olaszok hazamentek, a németek és mi hárman a hátsó bejárathoz rohantunk, és vártunk Gigire. Közben összehaverkodtunk a németekkel és a staffal. Volt ott egy - Kriszti szavaival élve - udvaribolond, aki valami angol-olasz-német-keverék nyelven beszélt, de azért valahogy megértettük egymást.Meg ilyet szólt, MAGYARUL: Szeretlek !!
Pedig előtte kérdeztük: parli italoano ? NOO. Parli inglese ? NOOO. Ungherese? (röhög) NOOOOOOO !!! erre benyögi, hogy szeretlek :D LOL !!

NA szóval, fél órát vártunk Gigire, mire méltóztatott kijönni, egyem a husiját :P
UHHHHH !!!!!! A kapu az sajnos be volt zárva, de a kapun keresztül odajött HOZZÁM lés megfogta a kezemet, JÓ ERŐSEN megszorította, és hosszú ideig fogta.............a szemembe nézett, vigyorogtunk, és mondta hogy CIAO :)
Kezet fogott Karesszal és Krisztivel is, üdvözölte őket, a németeket meg le se szrta..vagyis épp hogy azt csinálta :D jó, nem volt valami szép dolog, de azért büszke vagyok rá, hohy hozzánk jött oda !!!!

Aztán sajnos már nem jött vissza..és mi is elindultunk haza, csak előbb még megszabadítottuk a diszkót a felesleges óriásplakátoktól :lol: Amúgy a németek felajánlották, hogy menjünk velük és aludjunk náluk, de mondtuk hogy inkább sietünk haza. Azért rendes volt tőlük :)
Miután elindultunk, írtam Giginek egy sms-t, hogy köszönöm ezt a csodálatos estét, nagyon boldoggá tett, meg hogy elindultunk vissza Magyarországra.

A többiek (szerencsére Robi kivételével :D) hamar elaludtak, én egész úton max. fél órát aludtam, azt sem egyhuzamban - egyszerűen nem tudtam aludni, csak az éjszakára tudtam gondolni....sztem ez volt az eddigi legjobban sikerült live....

Kb. dél körül értünk vissza Pestre, ahol szakadt az eső. Krisztiéknél felpakoltam a cuccaimat, búcsút vettünk egymástól és Karesszal kimentem a Nyugatiba. Volt egy óránk a vonat indulásig, addig megtárgyaltuk az estét meg beültünk a McDonaldsba ebédelni.

Én olyan 5 körül értem haza tegnap, először is lefürödtem és feltettem az óriásplakátot meg a szétszedett Flyert a falamra :D CSODÁLATOOS !!!

....de csak este, 20:50-kor ért az igazi meglepetés... GIGI ÍRT NEKEM SMS-t !!!
"Grazie Nóra... ... ... GRAZIE..."
WÁÁÁÁ :D

Hát, mit is mondjak...életem legjobb pillanatai ezek a live-ok....
Köszönöm mindenkinek ezt a varázslatos estét...
Külön köszönet Krisztinek, amiért bevállalta a szervezést..
Karesznak, amiért kiugrott a kedvemért az ágyból és eljött velünk...
És minden Family tagnak az óriási érzelmekért és az ölelésekért..
Giginek a mosolyaiért és a ránk szánt egy percért...

KÖSZÖNÖM....

Kriszti (Giagia)

még a buli előtti napon úgy kétségbe voltunk esve,hogy a chaten keresgéltünk útitársakat...hát persze az nem jött össze sad.gif de jobb is így,így volt minden tökéletes! Már az utazás is egy esemény volt,tényleg végig hülyéskedtünk,mintha ezer éve jóbarátok lennénk,pedig csak most lettünk azok... és a live,hát az egyszerűen leírhatatlanul jó volt,nem tudjátok elképzelni milyen érzés,amikor odajön egy tök idegen,csak mert mindkettőnkön MON-os póló van és kézen fogva táncolunk és akkor a többiek is mind kézen fogják/átölelik egymást-persze csak fent,az emmelvényen,ahol a family táncolt-és akkor láthattuk,hogy ez mennyire tetszett Giginek,a mi összetartásunk és egymás iránti szeretetünk. Giginek különlegesen jó kedve volt,folyamatosan mosolygott és integetett,nagyon sokat komunikált mindenkivel,oooolyan édes volt! Nekem reggelre lemélyült öregasszonyhangom lett,annyit visítoztam biggrin.gif ,de megérte,mert ezzel néha "kiérdemeltem" egy-egy apró mosolyt...wub.gif wub.gif időnként eltörött nálam a mécses,de nem akartam nagy hisztit csapni,olyankor a kendőmbe rejtettem az arcom,meg olyan is volt,hogy folyt a könnyem,de mosolyogtam...hát igen,túlcsordultak az érzelmeim,ilyen még nem volt...döbbenetemre ment Madonna-Frozen című száma is,most hallottam először. A csúcspont,hát igen...az a buli után volt... tényleg 3 nyelven nagyon sokat kellett az udvari bolondnak könyörögni,végül is az hatotta meg,amikor mondtam,hogy csak azért utaztunk 900 km-t,hogy Gigit lássuk,aztán indulunk is vissza.Na,akkor leesett az álla,mondta,hogy nem vagyunk normálisak,de elment és szerintem Ő szólt Giginek,hogy kint magyarok várják (tök hidegben,egy szál pólóban,felhevülve!),hogy láthassák egy percre... Szupernórát tényleg felismerte,ez látszott,remélem mostmár ránk is emlékezni fog rolleyes.gif aztán jött a kézfogás...én úgy megdöbbentem,hogy egyszerűen nem tudtam megszólalni...aztán már vége is volt,Gigi elsietett a kisbuszához és többé nem láttuk sad.gif egyszerűen sokkot kaptunk,egyikünk se tudott egy szót se kinyögni,pedig azzal ott tarthattuk volna...kíváncsi vagyok,mi lesz a következő alkalommal cool.gif

Karesz

Háát csak annyit szeretném elmesélni,hogy az egyik legnagyobb élményemet,álmomat, életem át.....Ezt mind olaszországban... egy Gigi Live.-on.
Háát igen végre eljutottam,ide is..5 éve vártam már ezt a pillanatot..és megtörtént nagyon boldog vagyok..És ezt egy nagyon kedves és aranyos embernek köszöhetem....Norinának.
Az egész úgy kezdődött hogy szombat este elaludtam...és reggel egy telefon csörgésre ébredtem fel.ÚÚÚ nagyon kómás voltam,és Norina hivott,hogy nem-e lenne kedvem elmenni velük olaszba,Gigi fellépésre??? Én persze azt válazsoltam hogy peerszeee....ez úgy reggel 11 óra 45 perckor hivott,és ki kellett mennem 1 órára a ferenc körúthoz.Elég váratlanul ért de eszméletlenűl örültem és nagyon boldog voltam, be vólatam sózva... :-) Elkészültem ki értem...És ott vártak hárman Norina,Kriszti,Robi a sofőrünk... :-) Elindultunk a nagyvilágba hogy halhassuk és láthassuk Gigi D'agostino.-t...Nagyon jóóó volt az út eszméletléen jóól szórakoztunk...Nagyon izgultunk...Oda is értünk este 10 órára... A helyet elég nehéz volt megtalálni,de egyszer csak sikerült, :-) Ott találkoztunk a többiekkel az Osztrákokal,Németekkel,és az olaszokkal, akikkel megvolt beszélve hogy elötte találkozunk....11 kor kezdődött a buli.. bementünk nagy nehezen... :-) És már ott is volt, Gigi D'agostino........ :-) :-) :-) ÁÁÁ amikor megláttam,egyszerüen köpni nyelni nem tudtam..... :-)
Már mentünk is az első sorba... Egész végig ott tomboltunk 4 órás szettet adott le Eszméletlen jóó volt...Életembe nem voltam még iyen jóó bulin...És ezentúl el is megyek midneggyikre amikre csak tudok.Annyra jóó volt hogy már a könnyünk ki csordult... :-)
Imádom Gigi.-t Miután vége lett a live.-nak Siettünk hátra hogy beszéhessünk vele,és hogy fotót csinálhassunk... vártunk ráá egy órát kb..addig jól elbeszélgettünk a németekkel..Nagyon izgultunk hogy mikor jön de egyszer jött....És oda jött hozzánk csak mi voltunk ott 3.-an magyarok,és hozzánk jött oda...... Mindenesetre kép nem sikerül,de annál jobb is volt kezett fogott velünk...ÁÁÁÁÁ nagyon jóóó volt soha nem fogom elfeledni....
Ezután sajnos elment haza,de mi pedig le szedtünk 2 nagy plakátot az ajtókról háháhá haza vittük.. Ezután mentünk haza ez kb hajnal 4 és 5 között volt... akkor indultunk..
Nagyon jóóóóóó volt örök élmény marad ez számomra...ez volt az első,de nem az utolsó.. :-)
Nagyon szépen köszönöm Norina,örök hálám üldözni fog,és rám mndig számithatsz bármi is történik veled....Köszönöm Krisztinek is aki nagyon sok mindenben segitett,és persze Robinak,aki oda repitett minket..... E három embert megismertem egy hosszú út során...és nagyon közel kerültek hozzám.... 1000 puszyyyy jár az én kis Norinámnak....
Háát ennyi történt nagyjábóól velem a tegnapi és a mai napon...Köszönöm mégegyszer és felejthetetlen élmény volt.... puszilok mindenkit Ciao, Ragazzi! biggrin.gif

___________________________________________________________________________

Címlista, amire emlékszem....:
Lo Sbaglio
Gigi's Love
Raggatanz
Luce (Spreco Mix)
Life is life !!!!!!!!!!!!!!
Az a szép lassú szám, ha hallom, megismerem...
Con Il Nastro Rosa
Like a prayer
Madonna - Frozen (Gigi Tanz)
Another Way
The Way
La Passion
L'Amour Toujours
Star
Welcome to Paradise
Canto do Mar
Unilaterale
IL MONDO MIGLIORE !!!
Foca Loca
Passo Folk
Geths Noch
Pigia Pigia
Moonlight Shadow
Komodo
Vorrei Fare Una Canzone
Those were the days
+Cammino-s számok

...

 

Visszatérjünk? Digimonweb!!!! A digimonok rád várnak, ha akarod! Szerkesztõtárs kerestetik! Barmilyen téma érdekel!!!    *****    &#9830;&#9830; CSAK EGY ÚJABB W A T T P A D TÖRTÉNET &#9830;&#9830; CSAK EGY ÚJABB WATTPAD TÖRTÉNET &#9830;&#9830; CSAK EGY ÚJABB WATTPAD TÖRTÉNET &#9830;&#983    *****    Tehervonat: 3:20 Hobo    *****    Kérlek szavazz az egyesületünk pályázatára. Köszönjük. EKE tagjai. Védd a méhet edd a mézet!    *****    Vár a csillagjövõ asztrológia portál, sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány, letöltések és megrendelések sokasága!!!!    *****    Én kicsi pónim: Varázslatos barátság | Az utolsó évad! | Én kicsi pónim: Varázslatos barátság | Az utolsó évad!    *****    Kérlek add szervezetünknek az adód 1%-át. Köszönjük. Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület Pécs    *****    Születési horoszkóp, megrendelése esetén, ajándék elõrejelzés és ingyenes konzultáció. Keress meg, szeretettel várlak!!    *****    Közeledik a HÚSVÉT, ajándékozd meg barátaid, szeretteid, születési horoszkóppal,biotérképpel,párkapcsolati elemzéssel!!!    *****    *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉK +18 *** LECKÉ    *****    Március 30-ig várunk bármilyen tavasszal, húsvéttal kapcsolatos SAJÁT fotót vagy SAJÁT szerkesztett képet. Mire vársz?:)    *****    LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.